yaradan askina 

kapat
  1. fatih kisaparmak ın ilk albümünden çok güzel bir türkü.

Seni düşünür dalarım
    Düşümde seni bulurum
    Uyanır mahzun olurum
    Yaradan aşkına dön gel

Leylam ol çölün olayım
    Emreyle kulun olayım
    istersen yolun olayım
    Yaradan aşkına dön gel

Yunus Emre'dir pirimiz
    Alemi sardı nurumuz
    Toprak olmadan birimiz
    Yaradan aşkına dön gel

Yunus Mevlana pirimiz
    Alemi sardı nurumuz
    Toprak olmadan birimiz
    Yaradan aşkına dön gel

Sensin gönlümün kıblesi
    Gönüldür aşkın Kabesi
    Bu gönül sevmez herkesi
    Yaradan aşkına dön gel

Mansur gibi dara düştüm
    Aşkın hududunu aştım
    Önce hamdım şimdi piştim
    Yaradan aşkına dön gel
    #3272104 (Lynyrd, 15.04.2008 02:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaradan askina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaradan askina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaradan askina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaradan askina. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt cobain silahi » schweppes indian tonic water » junior reklam yazari » hakaret iceren isimler » dessembrae » nuri alco » neyse ben gideyim artik » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » cok guzel hareketler bunlar » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » cellat » fotospor » takoz recep » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ordekbasi » crzytarantla » webcam acan kizin cirkin cikmasi » keske stadyumda da spiker konussa » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » sari cizme » bir faktor olarak sans » iste budur ustat » linger » sikayetvar com » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » sirtaki » amsukatif » blod » isimlere uydurulan kafiyeli laflar