yarabbim 

kapat
  1. bir orhan gencebay parçasıdır.sözleri ise;

yarabbim sen büyüksün
    yarabbim sen görürsün
    durdur geçen zamani kullarin gülsün
    bütün saatler dursun
    dert rüzgarlari sussun
    ask günesi bahtima gülerek dogsun

simdi ask zamanidir
    ask ömrün baharidir
    birak sarhos olalim
    meyler ask sarabidir
    içtigim ask sarabidir

mevsim bahar olunca
    ask gönüle dolunca
    sevenler kavusunca
    yasamak ne güzel

senden uzak yasamak
    inan yasamak degil
    aski anlatan hiçbir söz tamam degil
    bazi duygular var ki
    kelimelere sigmaz
    sevenler anlar ancak sevmeyen degil

simdi ask zamanidir
    ask ömrün baharidir
    birak sarhos olalim
    meyler ask sarabidir
    #155778 (hasnicktir, 07.04.2006 17:38)
  2. orhan baba'nın ardından türlü çeşitli şarkıcılar** tarafından defalarca icra edilen eser...
    #556286 (ferrole, 19.08.2006 12:41)
  3. orjinal ismi mevsim bahar olunca olan orhan gencebayşarkısıdır. son olarak levent yuksel tarafından remixlenip yorumlanmıştır.
    #666400 (karpuzkabugu, 25.09.2006 23:26)
  4. yildiz tilbe'nin askperest albumundeki 10. sarki. gercekten 10 numara sarkidir.
    #1076776 (the harpoon, 29.12.2006 20:22)
  5. yıldız tilbenin mükemmel bir parçasıdır... "sen hep aynısın hep aynı gem tutmuyor yüreğin..."
    #1615583 (srny, 06.05.2007 23:24)
  6. http://www.youtube.com/watch?v=1PuIBi8NugE +
    #2286590 (junior, 09.09.2007 07:12)
  7. ferhunde hanimlar adli dizi de belali *, meftune'yi * etkileyebilmek icin minubusunu evin onune ceker, bu sarkiyi da son ses calmaya baslardi.
    #3011959 (limon cicegi kolonyasi, 16.02.2008 11:27)
  8. yıldız tilbe' nin aşkperest albümündeki güzel şarkılardan biridir.
    *
    Uslandım değiştim inan bitti
    O çılgın o serseri kız gitti
    Hasretinle büyüdü gönül inadım beni terketti
    Yokluğunla büyüdü gönül inadım beni terketti

Sana gördüğün renkler yetmiyor bunu bilirim
    Bana gözlerin yeterdi yeşiliydi cennetin
    Sen hep aynısın hep aynı gem tutmuyor yüreğin
    Kaygısız deli ayak seslerin hani

Gelmezsin kahretsin, bilmezler ne hainsin
    Sen kurtar yarabbim, yanıyorum ateşlerde
    Sormazsın beni deliyim, kırmazsın zincirlerimi
    Sen kurtar yarabbim yanıyorum
    #3134547 (estel, 13.03.2008 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

yarabbim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarabbim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarabbim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 000 i deviren yazarlar » gece vakti disarda gezen kiz » ateist sehit olur mu sorunsali » kalem ucu cigirtkanligi » mersi boku » halihazirda » servet cetin » erkeklerin kizlardan msn isteme sebepleri » myspace » etro anime » regulus » herkese abazan diyen abazanin hasi » basibozuk » maraton » saboo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 4 haziran 2005 turkiye yunanistan maci » kansas city shuffle » atilmasi gereken adimlari atacagiz » rubikon u gecmek » prophet » mini cooper » star wars » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » burada seviyorum seni » blood mountain » erkekler olsun buyuk memelerin hastasiyim » onemli bir yerde satranc tahtasinin devrilmesi » kbp » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » sabri sarioglu nun topla birlikte kornere cikmasi