yara kabugunu kaldirmak 

kapat
  1. küçüklükten ameliyat hevesli bünyelerin, mesleklerinde attıkları ilk adım.

her türk çocuğunun vücudunun büyük bir kısmı yara bere içindedir. (bkz: anneler bilirler) kah bisikletten düşmüş olmaktan kah top oynarken yere kapaklanmış olmaktan kaynaklanan bu yaralar zamanla kabuk bağlayıp daha çekici bir hal kazanır. üstü kapanmış her şeyi kurcalamakta tavan yapmış yurdumun yeni yetişen bir ferdi olarak, bu kabuğu kaldırmak elzemdir.

Müthiş bir haz verir insana bu durum, kimi zaman kabuk tam olarak olduğu yerden çıkarılmaz, sadece olağan sürecinin hızlandırılması için bir miktar üstü açılır. Sırf kabuğunu soyabilmek için bilerek vücudunda yara bere ile dolaşan 27 tane arkadaşım var benim. Valla bak.
    #2037031 (larker, 30.07.2007 10:57)

© 2008 - uludağ sözlük

yara kabugunu kaldirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yara kabugunu kaldirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yara kabugunu kaldirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cehennem korkusu » disco inferno » tribalenfeksiyon » revenge » rosario to vampire capu2 » aktutun baskininda ergenekon parmagi » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » golge haramileri » defendant » volkan demirel » demans » rod stewart dinleyen seriatci » teroru cozene odul verelim » sokullu mehmet pasa lisesi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul un en guzel semti » baba anneme soyle oldum » media markt » mulayim » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » cocukken garip buyudukce oturan isimler » pallacanestro treviso » buyumek » akatizi » ikiyuzlu ateist » bir seylere inanma ihtiyaci » kopya cekip helallik isteyen kiz » basligi duzelt » henkka blacksmith » babaanneyle ayni odada uyumak