yara kabugu 

1. oynadıkça da kabuk tutar. vizontele'nin akıllarda kalan bir repliğinde geçer. insanı acıtır... *

--spoiler--
    erkek, askere gitmeden kızla buluşur, sarılı bir bez parçası uzatır.

kız - o nedir ki?

erkek - yaramın kabuğudur. sana vermek için sakladım.

kız - insan hiç sevdiğine yarasının kabuğunu verir mi ?

erkek - düşündüm, fotoğraf versem bakar bakar sıkılısın. ama bu öyle değildir. yaramdır. canımdan parçadır. baktıkça acıtır... *

--spoiler--
    #838741 (cococabana, 10.11.2006 01:34 ~ 01:38)
  2. oynamadan duramadığımız şeydir. hiç kendi eceli ile düşmesine izin vereni görmedim.
    #838901 (justseven, 10.11.2006 02:34)
  3. çocukken durmadan soyduğumuz kabuklardır.. bir türlü tamamen iyileşmesine izin vermeyiz, koparıp dururuz.. bisiklete binmeyi öğrendiğimiz zamanlarda artar sayıları.. kahverengidirler.. soyarken küçük bir sızı hissedilir.. ama yine de soyulur..
    #1705517 (vera, 30.05.2007 20:47)
  4. (bkz: scar tissue)
    #1705531 (Eqin, 30.05.2007 20:54)
  5. bu kabuk baglı halde dururken bir daha düşüp, kabuk üzerinden bir yara daha açmak vardır ki ardından olusacak kendi içinde renk tonu farklı kabuk iç parçalayıcıdır..
    #1705544 (saprofitpardus, 30.05.2007 21:00)
  6. (bkz: karbuzkabugu)*
    #1705548 (larker, 30.05.2007 21:02)
  7. bulunduğu deriden kopmaya karar verdiği andan itibaren delicesine kaşınmaya başlayan zımbırtı.
    #3601407 (kacinkurbaasi, 30.06.2008 18:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yara kabugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yara kabugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yara kabugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yara kabugu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nokia 8210 » nahak » obama nin atalari turk asilli » uzun entrylerin okunmamasi » electric blue » son oylanan entryleri alt alta okumak » uludag sozluk lazio taraftarlari » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » tosbaga » circus » nocturnal concerto » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » dizaynir » akp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vakit tamam » cocukken yapilan salakliklar » pic ruh » aslantepe » amina koyayim » gelin kaynana diyaloglari » patik » sabri bogday » rei » nu cizerken erekte olmak » isten ayrilma bildirimi » sehir isiklari » papagan baligi » ulan okuz anadolulu » sevdicegin ruyasinda olmak