yara bende 

kapat
  1. güftesi mevlut dogan, bestesi erdal erzincan a ait güzel bir türkü. bu türküyü ilkay akkaya çok güzel seslendirmiştir...

turnam başın alıp gitmiş.
    kanadını kırıp gitmiş.
    ben o yare neyledim ki
    o yar benden çekip gitmiş.

yara bende, yara bende
    sel sel olmuş akar bende.
    feryad ettim dağa taşa
    dağ dayanmaz yara bende. (x2)

felek derdim demem sana
    desem fayda gelmez bana.
    sözüm yok haldan bilmeze
    ben ağlarım yana yana.

yara bende, yara bende
    sel sel olmuş akar bende.
    feryad ettim dağa taşa
    dağ dayanmaz yara bende. (x2)
    #3333312 (gonul diyorum akil diyorlar, 29.04.2008 02:05)
  2. (bkz: elim sende)
    #3333315 (cin cikartirken carpilan hoca, 29.04.2008 02:05)
  3. insanı ''derman sende'' sözü ile devam ettirmek suretiyle kara tren türküsüne davet eden ve ayrıca ilkay akkaya nın da çok hoş yorumladığı bir türküye isim olmuş söz öbeği...
    #3333375 (bir tutam ot, 29.04.2008 02:16)
  4. ayrıca demir adlı türkücünün kemal alacayir ın bağlaması eşliğinde çok güzel seslendirdiği türkü...

http://www.youtube.com/wa...ZT2xo&feature=related +
    #3335621 (gonul diyorum akil diyorlar, 29.04.2008 18:04)
  5. yara bandi nın elimiz kanarken söyleniş tarzı * Sondaki e uzatılırsa daha bir hoş oluyor.
    #3335656 (ekinoksah, 29.04.2008 18:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yara bende başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yara bende ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yara bende nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yara bende. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pasta kesmek » yilbasi kutlamak » yoruba » bugun git yarin gel » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » vaudeville for vendetta » pakize karada » ferhat goter » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » burden » anadoluyum ben » berk oktay » kapin her calindikca » oss 2010 » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gemi » avsa » eurimages » ugur dundar » caba uzerine » hendrix » deprem » lezce com » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » sivastopol sokagi » ulkucu » akilli bilgili kulturlu ulkucu » karl marx and spencer » kopekleme » entry ye cevap niteliginde entry girmek