yar yarasi 

kapat
  1. kubatın son albümünden bir parça.

gönülde yar yarası var
    alı gitmiş karası var
    yari gören olur ise
    yüzünde gül kurusu var

gel canım dizime
    gül canım yüzüme
    ömrümü veririm
    bir tatlı sözüne

gönülde yar yarası var
    alı gitmiş karası var
    yari gören olur ise
    yüzünde gül kurusu var

gel canım dizime
    gül canım yüzüme
    ömrümü veririm
    bir tatlı sözüne
    #3024608 (ParaNtez, 18.02.2008 16:33)
  2. kısa film tadında bir klip. kamil guler'in ve kadın oyuncunun performansı çok iyi. küçük kız çok şeker.

insan ister istemez izlerken duygulanıyor, kubat'ın okuyuşu, sahneler. genç adamın acısı. ve annesiz bir kız, kimi kanatmaz ki. bir of desem karşıki dağlar yıkılır.
    #3038249 (blonde mermaid, 21.02.2008 11:35)
  3. çok güzel bir şarkı.
    alıp götürüyor insanı.

-neden haLa geLiyosun herşeyi zorLaştırmak için mi?
    -benim için de zor
    -seni soruyor
    -gerçeği söyLe
    -nasıl söyLicem bende biLmiyorum! gerçeği bende anLamadım ki!
    -çok kırgınsın bana
    -sadece özLüyorum
    #3083945 (peizerat, 02.03.2008 16:45 ~ 18:52)
  4. sana neden yar diyorlar biliyor musun?
    çünkü yardan düşmek gibisin,
    paramparça ölmek gibisin!
    #3083961 (zargana, 02.03.2008 16:48)
  5. uzaktaki sevgiliden haber alınamadığı zaman özellikle de vakit gece ise dinlenilmemesi gerekir..
    #3199544 (patiizleri, 28.03.2008 00:58)
  6. klipte kamil güler ve Aydan Kalınağa rol alır.
    kadın ölmüş mü yoksa terk mi etmiş anlaşılamaz.
    #3237839 (peizerat, 06.04.2008 19:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yar yarasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yar yarasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yar yarasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yar yarasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» keep the faith » fizikhakkinda com » mekandan ayri ayri ayrilmak » tuvalete tek basina girememek » zor gunlerden geciyoruz » inam » bebeklesmek » yhunuss » junior reklam yazari » dunyanin sekizinci harikasi » bencil kederler » sarhos diyaloglari » vatan » ya rock ye rap » pipi lakaplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karl malone » nu cizerken erekte olmak » okan bayulgen » oznur kalender » 18 kasim 2008 » varsani » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » seni tanidigim icin cok sansliyim » yalnizliktan devren kiralik » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » after laughter » oss 2010 » mahmut yildirim » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » masturi