yar saclarin lule lule 

kapat
  1. Beste ve güfte yesâri Âsim arsoya ait olan hicaz makamında tsm eseri.

Yâr saçların lüle lüle
    Yâr benziyor beyaz güle
    O gül benim hayatımdır
    Ölürüm de vermem ele

Yâr yâr aman, yâr yâr aman
    Yâr, yüreğim oldu kemân
    Kavuşmamız, yâr, ne zaman?
    Yâr, ne zaman; yâr, ne zaman?

Yâr gözleri üzüm üzüm
    Eller gecem, yâr gündüzüm
    O gözlere baka baka
    Soldu yüzüm, soldu yüzüm

Yâr, yüreğim oldu kemân

Yâr gülleri beyaz beyaz
    Yârimde nâz, bende niyâz
    Aşk faslına başlamadan
    Geçti bu yâz, geçti bu yâz

Yâr, yüreğim oldu kemân
    #245690 (july4th, 15.05.2006 01:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yar saclarin lule lule başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yar saclarin lule lule ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yar saclarin lule lule nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yar saclarin lule lule. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hunger » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » can bedenden cikmayinca » gultekin avci » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » yillari sirayla yazan yararli yazar » kurtlar vadisi yemekteyiz » esat korkmaz » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » kriz teget gecti » ege universitesi ogrenci koyu » zeynep binti cahs » rapper ninja » dohal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » felicita » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » yaslilik » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » akilli bilgili kulturlu ulkucu » surucu kursu » aclik kader olamaz » basibozuk » enerjik » braille » the big bang theory » sporcu sortunun gecirdigi evrim » arabadaki vites koluna oturan bayan » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » merkantalizm