yar gitme 

kapat
  1. ismail yk'nın "bas gaza" albümünün en güzel şarkısıdır. slowdur, yüreğe dokunacak doğal sözleri vardır.

sarıl bana can bırakma beni,
    üzme seven bu yüreğimi,
    ne olur bu aşkımızı öldürmeyelim.

sarıl bana can bırakma beni,
    üzme seven bu yüreğimi,
    yazık günah denir buna bitirmeyelim.

söyle bunu sen nasıl yaparsın,
    bütün hayallerimi nasıl yıkarsın,
    öyle güzel günler yaşamıştık, bunları sen unutamazsın.
    ben sana çok mu geldim, yoksa bir hata mı ettim?
    ne olursun sevgilim bu aşkımızı öldürmeyelim...

seni mutlu edebilmek için gözbebeğim gibi sevdim,
    senden bugüne kadar hiç birşey istemedim,
    ama ilk defa bir şey istiyorum;

yar gitme, ben sensiz yaşayamam,
    yar gitme, gözbebeğimsin dayanamam,
    dur gitme, seviyorum unutamam,
    yar gitme, içimdesin atamam...

canım, aşkım, bitanem, herşeyim, seni çok seviyorum,
    sen olmazsan ben ne yaparım?
    ben sensiz yaşayamam ki...
    bak, bak daha gitmeden yıkıldı dünyam.
    sevenlere hep kıyarlar, kıyıpta acımazlar,
    ne olur sen de onlardan olma sarıl bana canım...

sen gidersen yaşayamam,
    sensiz hayatta olamam,
    bak gitmeden yıkıldı dünyam.

sevenlere hep kıyarlar,
    kıyıpta hiç acımazlar,
    sen de onlardan olma yar,
    beni yalnız bırakma...

yar gitme, ben sensiz yaşayamam,
    yar gitme, gözbebeğimsin dayanamam,
    dur gitme, seviyorum unutamam,
    yar gitme, içimdesin atamam...

söyle söylediklerin gerçek mi?
    seven insan hiç terkeder mi?
    hani severdin hani beklerdin?
    "canım" diyen o sen değil miydin?..
    "sevgilim seni çok özlüyorum,canımdan daha çok seviyorum,sen benim herşeyimsin" diyen söyleyen sen değil miydin?..
    "sen olmazsan yaşayamam ki,sensizliğe dayanamam ki,senden asla ayrılmam" diye ağlayan sen değil miydin?..

sevenlere işte böyle kıyarlar,
    seviyorum diye hep aldatırlar,
    ne olur sen de onlardan olma,
    sarıl bana canım...
    #3378080 (laureate, 10.05.2008 01:48)
  2. tipik ismail yk şarkısı, acıtasyon doruklara ulaşmış, bir nerdesin'den, sen hiç aşık oldun mu'dan, dön bana'dan hiç bir farkı yok, aynı tarz, bayağı, zaten müziğinden nefret ediyoruz, bir de osur osur ipe diz tarzı şarkıları iyice sinir bozuyor. gerekli cevabı çaktırmadan beyaz iyi çaktı programda, onun tarzında bir şarkı yaptı ayak üstü, hiç bir alt yapısı olmamasına rağmen, ayak üstü yazı verdi bir şeyler. demek ki farklı biri değil ismail yk, onun şarkılarını yolda geçen adam da yapar...

+ kıza baktım hop dedi hopladım
    - yo yo gel bana dedi koştum da gittim
    + araban var mı dedi ayıp ettin dedim
    - evin var mı dedi var dedim tava geldi
    + ohh cicileri hop bebeleri zart zurtları
    .... *
    #3378095 (goodboy, 10.05.2008 01:53 ~ 01:54)
  3. boş bir şarkı.
    #3381812 (godaman, 11.05.2008 00:02)
  4. gidene kal diyebilecek bir sevgi ürünü. çoğu zaman dilimin ucunda olupta söyleyemediğim sözler bütünü. ya ben eksik sevmişim ya ismail çok sevmiş dedirten aşk isyanı.
    #3415225 (burkay, 19.05.2008 00:00)
  5. ismail kardeşimizin bir kısımını rap tarzında bir kısımını arabesk havasında kalan büyük kısmını ise günlük konuşma havasında okuduğu şarkı.
    #3548947 (isildur, 17.06.2008 10:57)

© 2008 - uludağ sözlük

yar gitme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yar gitme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yar gitme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» houston rockets » liseli yazarlar » hayvan olduren insan da oldurebilir » gramine » cukkafali » uykusuz » dincilerin yok konusundaki ikiyuzlulugu » george sanders » gaza gelmis tuncay ozkan durusu » alladi pulladi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci