yar ellerin nerde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nerde ellerin
  2. nerde bu sozluk nerde bu yazar
  3. nerde bu devlet nerde bu adalet
  4. sik nerde selanik nerde
  5. nerde bu derin devlet nerde bu derin millet
  6. once ellerin
  7. ak ellerin
  8. ellerin yorulmasi
  9. sen ellerin elindeyken
  10. kesildi mi ellerin

© 2008 - uludağ sözlük

yar ellerin nerde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yar ellerin nerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yar ellerin nerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yildirim demiroren » sadik gurbuz » gullibility » hapishane » ferhat » allah inanci » dis teli » imminent » salonda coraptan topla mac yapmak » balkan kupasi » voksne mennesker » nilay dorsa » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » adiyaman » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » noise gate » tecrit » gullible » vay amina koyim » disko krali » creed » kocaelispor » ucacaklar » yalnizca kanatlarina guven » galatasarayli » seovi » cervix uteri