yar deyip yar i yarmak ve yarilmak 

kapat
  1. Yar deyip yar'ı yarmak ve yar deyip yardan yarılmak
    Seversin zikerler,zikersin severlerin son hali!
    gel yarim ol dersin, sonra yar yar diye inlersin o da gelir önce kırar
    sonra yarar,sonra da atar.Sen de yarma bozuk şeftali olur ortada dımdızlak kalırsın.
    #1036550 (ketimin, 22.12.2006 11:36 ~ 11:45)

© 2008 - uludağ sözlük

yar deyip yar i yarmak ve yarilmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yar deyip yar i yarmak ve yarilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yar deyip yar i yarmak ve yarilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekonu tersten dusunmek » pes 2009 » biruni » avdan koyu tumulusu » hursit tolon » bag it up » bir turk olarak kurtlere soruyorum » korkuyoruz » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » soru isareti » 1 gun gecti unutamadim seni » yabanci gruplarin turkce mealleri » mevlut erdinc » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » uyumak lazim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hic bizimkini yediniz mi » basarili turbanli kadin olmamasi » lynyrd » wayne static » pulemjot kalashnikova » ezik » muhafazakar aylar » deliryum » sergen yalcin » merve kavakci » desmond david hume » delikanli adam » sercan yildirim » dilber kocarslanli » ayar almak