yar beni o yar beni ille de yar oyar beni 

kapat
  1. "seni affedemem ki, çektin gittin yoz oldun. sana yar diyemem ki, dile düştün söz oldun" şeklinde sözlere sahip, nobetcinin turkusu süper üstü cem karaca şarkısında geçen ayar lafları.
    #1438566 (cnkt, 21.03.2007 23:47)
  2. --spoiler--
    nöbette geceleyin ses geliyor dağlardan
    artık bir dönüşün yok gittiğin o yollardan.
    --spoiler--
    #1438612 (BerAent, 21.03.2007 23:55)
  3. (bkz: cem karaca)
    (bkz: nöbetçinin türküsü)
    #1497255 (faaip de oiad, 06.04.2007 07:23)
  4. bu da sözleri:

nöbette geceleyin
    ses geliyor daglardan
    artik bir dönüsün yok
    düstügün o yollardan

yar beni, o yar beni
    ille de yar, o yar beni
    dagdan gelen ses degil,
    mezara yar koyar beni

sehirler güler ama
    kurt gibi kapar seni
    hayat güzeldir ama
    sermaye yapar seni

nöbette geceleyin
    ses geliyor daglardan
    artik bir dönüsün yok
    düstügün o yollardan

yar beni, o yar beni
    ille de yar, o yar beni
    dagdan gelen ses degil,
    mezara yar koyar beni

seni affedemem ki
    çektin gittin yoz oldun.
    sana yar diyemem ki
    dile düstün söz oldun.

yar beni, o yar beni
    ille de yar, o yar beni
    dagdan gelen ses degil,
    mezara yar koyar beni

*
    #1497512 (simsiyah, 06.04.2007 11:22)
  5. kesikli mani;

yar beni
    seviyor o yar beni
    ben bi sevmiyom desem
    acımaz oyar beni
    #3592722 (sanirim osurdum, 28.06.2008 16:28)

© 2008 - uludağ sözlük

yar beni o yar beni ille de yar oyar beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yar beni o yar beni ille de yar oyar beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yar beni o yar beni ille de yar oyar beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vakif prezervatifi » buyuk mustafa » cagrisimlarin gevsemesi » toplu emo katliami » jenna jameson » classy goth » beyaz melek » montla sic » bir seylere inanma ihtiyaci » ekim 2008 ankara ulasim zammi » yan bahce » yiyecek » 1980 lerde israil icin bir strateji » gelecegin bi yuzyil sonrasi » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nba 2k9 » huzur » bim » basliklari bir ters bir duz okumak » karsiyaka » insani anlamsizca mutlu eden seyler » gemicik » vicdan olmadan iman olur mu » gerekli gereksiz killanan yazarlar » air » sevgilinin zaman istemesi » sokullu mehmet pasa lisesi » vaudeville for vendetta » insani tedirgin eden kedi » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz