yaptiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaz tatilinde ne yaptiniz
  2. ne yaptiniz cocuklar
  3. dinime ne yaptiniz
  4. bunu siz mi yaptiniz
  5. ne yaptiniz baba
  6. bugun okulda ne yaptiniz
  7. tatilde ne yaptiniz cocuklar
  8. ahlaksiz bir deneme yaptiniz
  9. verilen gorevi en iyi sekilde yaptiniz
  10. yaz tatilinde ne yaptiniz konulu kompozisyon

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaptiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaptiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaptiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaptiniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alev » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » karagucu » schweppes indian tonic water » bisiklete tecavuz eden adam » karman corman » entry de reklam yapmak » aqua quorum » basibozuk » cekcek » nokia 6210 » onurude » sansim olsa kiz dogardim » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » son oylanan entryleri alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » normalden daha kucuk olan mandalina dilimi » yaran videolar » kac ortali defter alalim sorunu » nasil yapmali » sitelerde ki hakkimda kisimlari » sozlukte populer olma kaygisi » kufurlu entry e hayir » 8888888888888888888 » dave mustaine » sikilmis gotun davasi olmaz » kafkasli » hasta ruh » sozde muslumanlar » kisa yoldan olum teknikleri » dunya bir gundur o da bugundur