yaptin bana yapacagini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana babalik mi yaptin ha
  2. ne yapacagini bilememek
  3. yapacagini yapmak
  4. ne is yapacagini bilememek
  5. can sikintisindan ne yapacagini bilememek
  6. can sikintisindan ne yapacagini sasiran yazar
  7. yarin ne yapacagini bugunden bilmek
  8. msn e giremeyince ne yapacagini sasiran insanlar
  9. yazarlar da ne yapacagini sasirdi zirvesi
  10. sevincten ne yapacagini sasiran fanatik

© 2008 - uludağ sözlük

yaptin bana yapacagini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaptin bana yapacagini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaptin bana yapacagini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mulakat sonunda uyusturucu testi isteyen isveren » sozluk yazarinin kres acmasi » kokteylde elde kadehle hahaha diye gulmek » kobe bryant » asik olunan erkek » yesilli camii » wicket » basketbolda 3 numara karizmasi » hatali bakiniz » saat oldu on a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci