yaptim kendim den biliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben yaptim oradan biliyorum
  2. ben yaptim ordan biliyorum
  3. kendim salladim kendim inandim
  4. kendim sectim kendim buldum
  5. kendim ettim kendim buldum
  6. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  7. biliyorum artik iyice biliyorum
  8. evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  9. yaptim ama hele bir sor niye yaptim
  10. yaptim hele bi sor niye yaptim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaptim kendim den biliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaptim kendim den biliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaptim kendim den biliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaptim kendim den biliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gun donumu » kufurlu entry den urken ana kuzusu yazar » henry kissinger » 6 » dask » yahudiler » cingene pilici » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » eroin » enes kanter » olcay baykal in tesetture girmesi » lady angellyca » inheritance vice » eurimages » gele atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cumlede gizli ibneyi bulmak » nokia 8110 » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » okuz ruh » 85 li misin lan » yildizsozluk » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » son oylanan entryleri alt alta okumak » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » no tusu » dave mustaine » osmanli turk degildir » havva yilmaz » caba uzerine » laikci aforizmalar