yaptim ama bir sor bakalim niye yaptim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaptim hele bi sor niye yaptim
  2. yaptim ama hele bir sor niye yaptim
  3. bil bakalim saka yaptim
  4. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  5. yaptim ama niye bir sor
  6. tamam ama bir sor niye yaptim
  7. evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  8. ben ne yaptim ya
  9. ben yaptim
  10. ben ne yaptim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaptim ama bir sor bakalim niye yaptim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaptim ama bir sor bakalim niye yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaptim ama bir sor bakalim niye yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaptim ama bir sor bakalim niye yaptim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seyh riza » zor gunlerden geciyoruz » internet solculugu » marley shelton » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » alternatif vodafone reklam replikleri » osmanli atasozleri » ahmet turan alkan » yilanlarin ocu » ikea ya gitmek » djeep » madame » trollere duyulan yapmacik nefret » dask » orospu ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burden » solmak » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » ozge ozsagman » baklava yerken ayran icmek » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » insan hatalariyla yasar » michael dawson » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » yalcin kucuk » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » gokhan gonul dostlari » ptrs 41 » gitmek ve gelmek arasinda