yaptiklari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rockcilarin yaptiklari
  2. komunistlerin yaptiklari katliamlar
  3. seriatcilarin yaptiklari katliamlar
  4. bbg cilerin bugun ne yaptiklari
  5. yeni yazarlarin ilk yaptiklari
  6. yahudilerin ortadogu da yaptiklari
  7. unlulerin bos zamanlarinda yaptiklari
  8. yaptiklari yapacaklarinin teminatidir
  9. gokdeniz in rusya da yaptiklari
  10. emperyalistlerin yaptiklari katliamlar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaptiklari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaptiklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaptiklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaptiklari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yuz maskesi » ben bu yaziyi sana yazdim » mmb » 60 » bisiklete tecavuz eden adam » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » new star soccer 4 » velev ki got olduk » yenicag » saadettin teksoy » reddedilemeyecek teklif » teheyyuc » diogo luis santo » erkeklere deger vermek » isin bilimci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » karagucu » yaran youtube yorumlari » turkiye is bankasi » teknosa » calisilmamasi gereken sinavlar » huseyin uzmez » sacmalama hakki » mandalinam » bir zaman bir posta bir fanatik » cete savaslari » besibirarada » selahaddin universitesi » kopekleme » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi