yaptigimdan degil yahu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaptigimdan fazlasini yapamam
  2. hos gor yahu
  3. bu ne yahu
  4. yahu
  5. edep yahu
  6. sen kimsin yahu
  7. nasil yahu
  8. polemik yok mu yahu
  9. sorunsal ne yahu
  10. ne oluyor yahu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaptigimdan degil yahu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaptigimdan degil yahu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaptigimdan degil yahu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaptigimdan degil yahu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lynyrd » teno » killi erkekleri sevmeyen kizlar » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » eku » a little piece of heaven » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » is arkadasindan hoslanmak » sentenced » durduk yere pasta kesmek » damsiz girilmeyen mekana damsiz girebilen kisi » chp nin dini siyasete alet etmesi » insan hatalariyla yasar » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » recep tayyip erdogan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yesil » 3 hurel » buyulu gercekcilik » gunes balcikla sivanmaz » 85 li misin lan » orospu cocuklugu » usuyorum oyleyse hava soguk » uludag sozluk » melis birkan » deneysellemek » sol framenin gulu » mahalle maci » yoresel isinma » ikea ya gitmek » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir