yaptigi editle alttaki entryleri pic eden yazar 

kapat
  1. genelde spor müsabakası başlıklarına yazılan entrylerde çıkan bir problemi yaratan yazardır. tabi diğer birçok başlıkta da benzer şeyleri görebilirsiniz.

müsabakada heyecan dorukta, an be an nefes kesiliyor herkeste, sonra birden bir eylem oluyor birisi giriyor "an itibari ile beyle beyle olan siktir" tamam iyi güzel, lan bir bakıyorsun 15 entry üstteki adam "edit: an itibari beyle beyle olan siktir, ben demiştim ama eheheh"

e be abicim, başlığı açan yazar da "edit 1:" "edit 2:" şeklinde bütün olayları editlesin, hiç olmazsa okuyan adam heyecanı en başta yakalasın.

tabi bu yazar konusundaki düşüncelerim şahsi düüncelerim, asla otorite tarzı bir yorum olarak algılamayın, isterseniz arjen'e sorun? di mi arjen?
    #3634217 (paleface, 07.07.2008 22:12)
  2. sözlük etiğini yıkmış yazardır.
    #3634223 (fehimsiz ekmek, 07.07.2008 22:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaptigi editle alttaki entryleri pic eden yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaptigi editle alttaki entryleri pic eden yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaptigi editle alttaki entryleri pic eden yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaptigi editle alttaki entryleri pic eden yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » alti sadirvan ustu minare » karman corman » terorist de insandir » kriz miriz bahane gider kismak sahane » aytug » cagan irmak » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » teno » nil burak » circus » pokelere gelesin » suleyman oulare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » universitede fotokopi ceken eleman » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » basliklari alt alta okumak » what else could we ve said » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » kardinalist yaklasim » orospu cocuklugu » ihsaniye » dohal » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » catalogue » pakize karada » isin bilimci » eksik okul