yapsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne yapsin
  2. zico ne yapsin
  3. calsin ama is yapsin
  4. mesut yilmaz ne yapsin
  5. ulker e soyleyin de eti puf yapsin
  6. ssg sozluge firewall yapsin
  7. hirsizlik mi yapsin hayvan
  8. kaleci o topa ne yapsin
  9. moderator ne yapsin anam
  10. iki eksi oy bir arti yapsin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapsin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oy vermeye eli yanasmayan yazar » abhaz » imhotep » quantum » ham on rye » fenerliyim ama tedavi goruyorum » cernobil » aritra » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » kendini bir bok sanan yazar » ayse sule bilgic » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » hayalbaz » karmancorman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeter olsun dinci yayincilar » spiritus sancti » serra mall » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » yaran facebook gruplari » dayan koca adam » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » mintaka » kutup ayisi » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » yirmisini gecen herkes sevismistir » nukleer » bafilesmek » denize kaka yapmak » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali