yapsan ne yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne yapsan nafile
  2. bu erkeklere ne yapsan yaranilmaz
  3. kahvede yapsan doverler
  4. bu kadinlara da ne yapsan yaranilmaz
  5. x yapsan tam super olur
  6. abi biz devrimciyiz bir seyler yapsan
  7. bazen ne yapsan bos kaliyor anlamlarin ici
  8. eksi sozluk yazar alsa burayi direkt satacak yazar
  9. yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar
  10. eksi de yazar olamadigi icin buraya cemkiren yazar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapsan ne yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapsan ne yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapsan ne yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapsan ne yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» desifre olmaktan korkmayan yazar » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » amsterdam » satisfaction » the fall » normalden daha kucuk olan mandalina dilimi » bagirsaklarini desmek » ses cikarma » ikea ya gitmek » bado » ruyada oldugunu gormek » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » 30 yas sendromu » iddaa » sanabirciftsozumvar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kriz vurunca issiz kalmak » calisilmamasi gereken sinavlar » huri sapan » sessiz kalmak » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » isim sehir » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » ataturk yasasaydi yargilanirdi » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » marley shelton » eskileri saklamayin » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » raca » a101