yaprakli takvim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaprakli koy
  2. gul yaprakli pilav
  3. bin yaprakli lotus
  4. igne yaprakli agaclar
  5. sekiz yaprakli icq cicegi
  6. dort yaprakli yonca
  7. turk siiri iki yaprakli gazetedir
  8. elma dilimli nane yaprakli limonata
  9. dort yaprakli yonca turkiyem ve kaplumbaga kampanyasi
  10. dort yaprakli yonca bulunca para alacagini sanmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaprakli takvim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaprakli takvim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaprakli takvim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaprakli takvim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yasar anter » the hurt locker » kendi kendine konusmak » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » adaptasyon » cencen » uluslararasi savas suclari mahkemesi » yari turbanli kadin » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » lezbiyenlik » fenerliyim ama tedavi goruyorum » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » ulkucu » yaran fikralar » yabgu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gecmeyen hickirik » ozgur ruh » kusak » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » charmacha » deger paradoksu » kizlarin kufur etmesi » kapin her calindikca » calisilmamasi gereken sinavlar » hircin ruh » minel » nasil yapmali » the edge of love » kardinalist yaklasim » bir ogrenci sigarasi olarak winston