yaprak ozdemiroglu 

1. bir dönem müzisyen iskender paydas'la evlilik yaşamış olan kadın oyuncu. attila ozdemiroglu'nun kızıdır.
    #1420588 (krmyrdsn, 17.03.2007 01:12)
  2. sekerpare filminin sekarparesi olan kadin.
    #1490870 (vincent vega, 04.04.2007 17:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaprak ozdemiroglu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaprak ozdemiroglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaprak ozdemiroglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaprak ozdemiroglu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kose yazarligi yapmak » akbank » hayat arkadasini bulmak » adanaspor » lagim faresi » masturi » sabanci holding » harby » akilli bilgili kulturlu ulkucu » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » beni unutma » sengul hamami » yasamlarin benzerligi » burden » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pote min les pote » reqius » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » fantastik facebook gruplari » olympiakos » witch is back » fotokritik » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » ekspertiz » 4 » rauf versan » oglum benim » biyopolitika » elit sovenizmi