yaprak bocekleri 

1. Bitkilerin üst kısımları, pek çok canlı için tehlike demektir. Çünkü bu açıklık alanlarda saklanmak oldukça zordur. Özellikle kuşlar tarafından avlanan canlılar için bu bölgelerde bulunmak bir dezavantaj gibi görünebilir. Oysa düşmanlarından bir tanesi de kuşlar olan yaprak böcekleri, bitki örtüsünün üst tabakalarında rahatlıkla yaşar. Çünkü bu böceklerin görüntüsü üstünde bulundukları bitkiden filizlenen bir yapraktan farksızdır. Bu özellikleri nedeniyle düşmanlarının yaprak böceklerini farketmeleri çok zordur, hatta imkansızdır.
    #148640 (nirvana, 04.04.2006 08:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaprak bocekleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaprak bocekleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaprak bocekleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaprak bocekleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yilbasi turist minciklama festivali » mondstern » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » uc maymun » state of play » bas ortusu » hayat arkadasini bulmak » galat i meshur » hercai » yirmisini gecen herkes sevismistir » oy vermeye eli yanasmayan yazar » kadinlar seks icin cildiriyor » eskileri saklamayin » dalli gullu » hepimiz goril gibi killiyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tijen par » ulker coko misket » geldiler » idmanli » hayat sen ne cabuk harcadin beni » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » hazar lenkeran kulubu » tarihteki unutulmaz ayarlar » hayal alemi » pain of salvation » yeni baslayanlar icin tematik mode » tematik entry mode on » galatasaray in ezeli rakibi » sarhos diyaloglari » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak