yapmistim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapmistim yaptim gene yaparim

© 2008 - uludağ sözlük

yapmistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» reqius » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » sigarayi tersten yaktiran sarki » vesta bakireleri » cuku oldugunu iddia eden gay in destekledigi parti » surprizlerin icine eden sevgili » darbe gunlukleri 3 » kamos » sinek ilaci kokusu » b 29 » hatirlamiyorum » deniz erdogan » karincanin beynini buyutec ile eritmek » schizo » dibi dibi rek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fsaa » parasini bir haftada icerek bitiren ogrenci » ademe mahkum etme » capa tip fakultesi » igrenc espriler » sehitler olmez vatan bolunmez » esofmanin yerine kullanan garip kelimeler » darwen in maymuna benzemesi » bebelere tematik kanal » donnie darko » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » sergen yalcin » sacma ruyalar » del kano » abdullah ocalan