yapmislar 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hanim kos anket yapmislar
  2. cingeneyi kral yapmislar once babasini kesmis

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmislar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmislar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmislar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmislar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» victor hugo » karafaki » biz kac kisiyiz » birinin agladigini gormek » onurude » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » sozluk yazarlarinin itiraflari » rab » basarisizliga meydan okumak » obama nin atalari turk asilli » 20 lerde cocuk olmak » ask degil » hep bana rabbena » yaziyorum oyleyse varim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » huri sapan » fraizer campbell » tuvalete tek basina girememek » ahmet karneci » crypto » uzun esek oynayan kizlar » bugun git yarin gel » sigircik » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » bir ogrenci sigarasi olarak winston » siirim geldi birakin beni » kingdom dates » bilgisayariyla konusan insan » turk beyniyle uretilmis super cumleler » nervos