yapmazsan ibnesin 

kapat
  1. söylenen bir sözün yapılmayacağının anlaşıldığı anlarda peşi sıra söylenir ve kesinlikle sonuna a.q küfürü de eklenir.
    #3122418 (kuntayi kinteleyen adam, 11.03.2008 11:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmazsan ibnesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmazsan ibnesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmazsan ibnesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmazsan ibnesin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kuka » varsani » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » totiman » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » ayrilik » ben sizofren degiliz » ikindi » cek cumhuriyeti » ayrilik kolay mi » var misin yok musun » metric space » mazhar alanson » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hans zimmer james newton howard » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » sone » sevmek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » kirik kalpler basligi » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » mikrofon sungeri » gitmek ve gelmek arasinda » levis reklamlari » kara carsafli chp liler » meric erkan » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » yabgu » klimatolog