yapmaz olaydim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevmez olaydim
  2. ak guvercin olaydim
  3. diller olaydim
  4. demez olaydim
  5. kara golgen olaydim
  6. daglar basi olaydim
  7. bacisi guzele kardes olaydim
  8. ya hamiyyetsiz olaydim ya param olsa idi
  9. tek seni cilveli istanbul gormez olaydim
  10. anamin ilki olacagima dagda tilki olaydim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmaz olaydim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmaz olaydim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmaz olaydim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmaz olaydim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denizbank » sahibini belli eden basliklar » galatasarayli olup caktiranlar » cenabet entry girmek » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » turk beyniyle uretilmis super cumleler » ohannesburgerler » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » how do you talk to an angel » ucasi gelen yazar » enel hakk » kapuska » 16 kasim 2008 ales » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » trollere duyulan yapmacik nefret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bayhan gurhan » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » saadettin teksoy » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » dunyanin sekizinci harikasi » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » sozlukteki kurt dusmanligi » tshirt yazilari » turuncu sacli kadinlar » michael olowokandi » ayabakan » anka mall » fare imleci » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » nuri bilge ceylan