yapmayin zaten 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rol yapmayin lutfen
  2. yapmayin etmeyin
  3. yapmayin cocuklar
  4. yapmayin siz kardessiniz
  5. yapmayin cocuklar yapmayin cocuklar
  6. panik yapmayin sirinlerim
  7. pusu yapmayin sikicem
  8. uzerinden siyaset yapmayin
  9. arka taraf ses yapmayin
  10. fransiz yayini yapmayin

© 2008 - uludağ sözlük

yapmayin zaten başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmayin zaten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmayin zaten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» resident » yeter la » almanya » kurtler bu ulkeye ne vermistir » hakliyiz kazanacagiz » yavsak sozluk yazarlari listesi » treewalk » isleri kotu giden gammaz » ben aslinda hayata kiziyorum ya » oyundan anlayan oyun salonu sahibi » mona sax » birisi beni surekli artiliyor sanki » elegy » crazy » mustafa karasu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sizofreni » dam diye olup biten sevgili » abdullah catli » ekt » 1 0 2 » uludag sozluk copcatanlik servisi » eski sevgili » dimitar ivankov » akil » second life » sikinti » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » lars ulrich » makine muhendisi » alternatif yemek tarifleri