yapmayin bunu yapmayin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapmayin cocuklar
  2. yapmayin siz kardessiniz
  3. yapmayin cocuklar yapmayin cocuklar
  4. rol yapmayin lutfen
  5. yapmayin etmeyin
  6. fransiz yayini yapmayin
  7. panik yapmayin sirinlerim
  8. uzerinden siyaset yapmayin
  9. arka taraf ses yapmayin
  10. pusu yapmayin sikicem

© 2008 - uludağ sözlük

yapmayin bunu yapmayin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmayin bunu yapmayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmayin bunu yapmayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cognitive » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » robert enke » yaratici besiktas taraftari » sosyal demokrasiyi sol sanmak » pirskirin » insan kurban etmek » fethullah gulen » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » derdest » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » bismillah khan » depr » autogynephilia » grand theft auto online » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mta88 » bir tavsiye mektubu » huysuz ve tatli kadin » uludag limonata » anilingus » yagmur altinda opusmek » bir kalemde silmek » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » hayat ne cabuk geciyor » ferheng » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » iki esli ustegmen » turk amerikan dernegi » yaran msn iletileri » itu sozluk