yapmayin allasen 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allasen kal
  2. allasen
  3. birak allasen
  4. allasen soyle nedir askin asli astari
  5. sov yapmayin
  6. yapmayin siz kardessiniz
  7. yapmayin cocuklar
  8. yapmayin cocuklar yapmayin cocuklar
  9. rol yapmayin lutfen
  10. yapmayin etmeyin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmayin allasen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmayin allasen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmayin allasen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmayin allasen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 60 » gay ruh » akp » cassio de souza soares lincoln » ben aslinda yogum » eroin » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » sikayetvar com » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » electric blue » gultekin avci » nil burak » hat 4 » uskup yoresi » nervos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyin yikamak » mozart kv » ozdemir ince » circus » filiz » alev » soverek ayrilanlar » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » kurt cobain silahi » on ikinci cumhurbaskani » damak tadima uygun degildi » gabry ponte » kurt cobain in kullerinin calinmasi » mirc taki erkek nickleri » mesut