yapmayi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yemek yapmayi bilmeyen kiz
  2. yanlis yapmayi sevmek
  3. kotuluk yapmayi becerememek
  4. geyik yapmayi sevmek
  5. mubalaga yapmayi abartiyorsun
  6. kahvalti yapmayi sevmemek
  7. kahvalti yapmayi sevmek
  8. hicbir sey yapmayi istemek
  9. iki pas yapmayi beceremeyen futbolcu
  10. kahvalti yapmayi ozlemek

© 2008 - uludağ sözlük

yapmayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» para bozmayan taksici » doom 3 » insan » herkese abazan diyen abazanin hasi » nutella li kaymakli ekmek » ugur gursoy » facebook taki fotograf yorumlari » dayanilmaz hafiflik » halkevleri » yesil kart » kizlara karsi onyargili olmak » spy game » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak soruyorum » california state university » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » il buono il brutto il cattivo » osman can » beyinsiz » erkeksiz kadinlarin agresif olmasi » ilkokulun vazgecilmezleri » google a m harfi yazinca fethullah gulen cikmasi » moral bozmaya calisan tiplerde gozlenen rahatlik » rabindranath tagore » aziz yildirim » basortulu kizlar kasedimi almasin » kiz olmanin guzelligi » bayrak yakmak » gencler sizi siyasete bekliyorum » jandarma ozel harekat » solomun