yapmayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bal yapmayan ari
  2. zam yapmayan is veren
  3. makyaj yapmayan kiz
  4. gaz yapmayan fasulye
  5. tutukluk yapmayan gol silahi
  6. kahvalti yapmayan insan
  7. kar tatili yapmayan okullar
  8. gobek yapmayan bira
  9. anket yapmayan yazar
  10. hic gommage yapmayan insan

© 2008 - uludağ sözlük

yapmayan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yapmayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlarin ideal erkegi ter kokusundan bulmasi » washington monument » patlamis misiri tek tek yemek » 24 agustos 2008 ankara gazi cocuk yuvasi zirvesi » coraplari islanan sevgiliye soylenebilecekler » ne mutlu anadoluluyum diyene » en cok okunan kose yazarinin haydar dumen olmasi » entry takip » beni birakma » nereye bakarsan oraya gidersin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games