yapmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tsk nin ayrim yapmasi
  2. allah in tas yapmasi
  3. bir erkegin naz yapmasi
  4. baligin tav yapmasi
  5. imamin bis yapmasi
  6. turkcell in zam yapmasi
  7. sozlugun kar yapmasi
  8. e 330 un kanser yapmasi
  9. mhp nin diplomasi yapmasi
  10. uludagsozlukspor un fb ile mac yapmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fleissig » bantumi » obesobofi » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » oss 2010 » melina nin bustu » a101 » bir dokun bin oh isit » yakisikli futbolcular » ermeni patrikhanesi » introduce a little anarchy » pakize karada » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » cekirdeksel » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » catalogue » terminator the sarah connor chronicles » the curious case of benjamin button » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » ruyalarin kadini » sozlukte abartilan seks muhabbeti » enes kanter » huzunlendiren monologlar » ali ayse yi seviyor » pust ruh » gemlik fayi » askin baslamadan bitmesi » turbo » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » uludag sozluk tromso taraftarlari