yapmam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben varsayim yapmam
  2. daha ne yapmam lazim
  3. masturbasyon yapmam diyen kiz
  4. masturbasyon yapmam diyen erkek
  5. ben sevdigim kadinla seks yapmam
  6. araman icin hata yapmam mi gerekir
  7. ben oral seks yapmam diyen sevgili
  8. hayatta yapmam denilen seyi yapmak
  9. tek online sen olsan yine de sanal seks yapmam
  10. asla zenci bir erkek ile seks yapmam diyen kiz

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kelimelerin efendisiyim » semih senturk » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » max payne » attirmayi seviyorum » erken yasta olgunlasmak » pelus hayvanat bahcesi » subcomandante marcos » farkinda olmadan gammazlarla atismak » yillari sirayla yazan yararli yazar » surucu kursu » i belong to che » oktar babuna » basliklari alt alta okumak » biran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk te oylama rezaleti » cemal hunal » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » cemaat evi » ulan okuz anadolulu » the final countdown » spiritus sancti » poisonx » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » is arkadasindan hoslanmak » kurt cobain in kullerinin calinmasi » kuru laf » iskender alin » uyumayan insan