yapmakta 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. salata yapmakta uzmanlasan erkekler
  2. bir erkegin yapmakta zorlanacagi seyler
  3. isteyen istedigini yapmakta ozgur kardesim
  4. ingilizceden turkceye ceviri yapmakta zorlanmak
  5. seks yapmakta inat eden ketum adam

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmakta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmakta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmakta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmakta. Copyright of the articles are belong to their authors.

» masturi » state of play » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » modernlesen muslumanlar » adanaspor » yilbasi kutlamak » zweistein » dayakyersin » lagim faresi » kurtler uzerine tezler » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » haber7 com » yayli yatak » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » bekaret » unutma » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » hvarf heim » papagan » iscilerin sosyalist partisi » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » kis » yasam » biyopolitika » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » bekir coskun » sky turk