yapmadigi kalmamak 

kapat
  1. bir insanın etrafı ya da kendisi için zararlı bir durumda eylemlerine ısrarla devam etmesi.
    #1834931 (krmyrdsn, 28.06.2007 14:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmadigi kalmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmadigi kalmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmadigi kalmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmadigi kalmamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» osmanli atasozleri » son oylanan entryleri alt alta okumak » selim curukkaya » ali bati » amsterdam » imhotep » sefer tasi harekati » the fall » sen hic ofsayt oldun mu kerim » ayak fetisisti » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » ben sanderson » hahaha nasil baslik ama » melina nin bustu » sozluk yazarlarinin web siteleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » akasya asilturkmen » 17 kasim » trafik kazasi » kenderuntanbul » ankara savasi » yaran videolar » eroin » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » nokia 8110 » dream theater » yilbasi kutlamak » bir bayandan beklenenler