yapmadan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ses yapmadan konusun
  2. savunma yapmadan mac kazanilmaz
  3. siftah yapmadan kapatmak
  4. seks yapmadan konusun
  5. hic tatil yapmadan calismak
  6. paylasim yapmadan duramiyorum
  7. hicbir sey yapmadan oturmak
  8. seks yapmadan gecen bir gece
  9. tuvaletini yapmadan once elleri yikamak
  10. yapmadan once bismillah cekilen isler

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmadan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmadan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmadan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmadan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayata dair ic burkan detaylar » laughing out loud » uskup yoresi » hahaha nasil baslik ama » adanali » matrixxx reloaded » izmit » atletini donunun icine koyan insan » army men world war » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » avea ya acik mektup » uludag sozluk ten soguma nedenleri » garabet ten inciler » capablanca satranci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk lazio taraftarlari » what else could we ve said » tombul ile tombis arasindaki farklar » 29 kasim 2008 » mahmut yildirim » de la mancha » arda turan » esegin sikine kelebek konmasi » karagucu » kederli ruh » obama nin atalari turk asilli » yilanlarin ocu » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » olum tatli bir turkudur » tonights the night