yapma volkan daha kadrolari saymadim 

kapat
  1. tüm dillerdeki küfürleri bilen volkan demirel'in sahaya çıkan yabancı takım oyuncularını daha ısınma hareketleri esnasında yere yıkması sonucu spikerin ağzından dökülebilecek sözdür.

-lan bjorn şu mal kaleciye bak, ben buna ne gol atarım. muahah

+sus lan o volkan demirel, bütün dilleri anlar. eğer seni duyduysa affetmez.

-hadi lan izlandaca'yı nasıl bilecaaağğğğğğhhhhh. gaç lan..
    #3648379 (enderun sevgiler, 10.07.2008 23:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma volkan daha kadrolari saymadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma volkan daha kadrolari saymadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma volkan daha kadrolari saymadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma volkan daha kadrolari saymadim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » kriz teget gecti » tarnally » schenklears » 4 » victor hugo » sevmek » sozlukte populer olma kaygisi » hayal kahramanim » eku » uludag sozluk lazio taraftarlari » can bedenden cikmayinca » bilkent sarisi » ucasi gelen yazar » ask essogluessegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karinin evi terketmesi » the edge of love » armonia somers » cassio de souza soares lincoln » esenlikle » evet » football manager 2009 » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » sacini sariya boyatmis turk kizi » yemekteyiz hasan » tool dinliyorum cok coolum abi » beyin gocu » alternatif sirt yazilari » olenle olunmez » masturiler