yapma sozluk hosuma gidecek diye korkuyorum 

kapat
  1. sözlüğün gariban yazarları kandırmak için yaptığı türlü atraksiyonlar sonucu söylenen cümle.
    #2950248 (isi degistirgeci, 04.02.2008 20:35)
  2. (bkz: sözlüğün içini dökmesi.)
    #2950264 (devils advocate, 04.02.2008 20:36)
  3. iradesine sahip olamayan sözlük yazarının irkildiği durumdur. sol frame yarı açık gözle bakması yavaş yavaş bu duruma kendini alıştırması gerektir.
    #2950267 (kuntayi kinteleyen adam, 04.02.2008 20:37 ~ 20:38)
  4. sozlugun sol frame i ile oynasmak yönlendirmesi sebebi ile yapılmış yorumdur.
    #3890473 (kamil, 30.08.2008 02:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma sozluk hosuma gidecek diye korkuyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma sozluk hosuma gidecek diye korkuyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma sozluk hosuma gidecek diye korkuyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma sozluk hosuma gidecek diye korkuyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cem mumcu » basarisizliga meydan okumak » grand gumus otel » otis » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » nobody likes me » ferhat goter » love is wicked » a101 » birinci hudaverdi » linger » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » lezce com » muglakpanda » trabzonspor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » laughing out loud » 25 agustos 2000 » kul ve kil » fethullah gulen » filoz » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » karagucu » besibirarada » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » samsung e250 » chp logosu desenli carsaflar » sozluk yazarlarinin web siteleri » tahta kola kasalari » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek