yapma sevket kaymakam cocugusun 

kapat
  1. yaprak dökümü dizisinde cezaevine düşen şevket'in (nam-ı diğer koko sevket) düştüğü durumun özetidir. içeride kendisine torpilli diye falan takılınmaktadır. e bide yakışmıyo kaymakam çocuğuna zimmete para geçirmek.
    #3427631 (cemilflower, 21.05.2008 18:13)
  2. (bkz: yapma recep din kardeşiyiz)
    #3427686 (tutamadim kacirdim, 21.05.2008 18:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma sevket kaymakam cocugusun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma sevket kaymakam cocugusun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma sevket kaymakam cocugusun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma sevket kaymakam cocugusun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » cizgisini belli eden yazar » netsozluk » ka ri bahir » hans zimmer james newton howard » hastasi olunan seyler » istese atom muhendisi bile olabilirdi » yuz maskesi » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » erkek korkulari » basliklari alt alta okumak » spiritus sancti » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » kelimelerin efendisiyim » karafaki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu memleket nereye gidiyor » after laughter » ekskavator » turk futbolunun dunyadaki yeri » julyde » hvarf heim » nuri alco » besibirarada » amsukatif » yabgu » arabadaki vites koluna oturan bayan » ankara universitesi hukuk fakultesi » gelgelelim » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » uludag sozluk ten soguma nedenleri