yapma polat 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapma denilen seyi yapma istegi
  2. yapma canim yapma gulum
  3. yapma cocugum yapma evladim
  4. yapma canim yapma arkadasim
  5. yapma volkan yapma edu
  6. uzak mesafe hayrettin yapma hayrettin yapma
  7. cem polat
  8. can polat
  9. polat
  10. ali polat

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma polat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma polat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma polat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma polat. Copyright of the articles are belong to their authors.

» guy pearce » patik » hastasi olunan seyler » esenlikle » hocaniz mancini golcunuz oliviera » terminator the sarah connor chronicles » kriz vurunca issiz kalmak » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » askin baslamadan bitmesi » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » mmb » 20 saniye kurali » ekspertiz » icat cikarmayin » domine etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » ordinary day » pakize karada » turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » nokia 8210 » sigircik » ork » selcuk sahin » musliman » erciyes » pelus hayvanat bahcesi » kriz miriz bahane gider kismak sahane » utanc dolu turk vatandasi » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci