yapma kardesim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapma canim kardesim
  2. yapma arkadasim etme kardesim
  3. kardesim ruzgar kardesim deniz
  4. yapma denilen seyi yapma istegi
  5. yapma cocugum yapma evladim
  6. yapma canim yapma gulum
  7. yapma canim yapma arkadasim
  8. yapma volkan yapma edu
  9. uzak mesafe hayrettin yapma hayrettin yapma
  10. sev kardesim

© 2008 - uludağ sözlük

yapma kardesim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma kardesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma kardesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ideal penis boyu » bir tikky nin intihar mektubu » kurdun gelini » kimiz » diyarbakir da 100 000 pesmergeyi misafir etmek » bekledikce guzellesen seyler » aduket ceken damdaki eski sevgili » carry on wayward son » uretim cini » yapay zeka » orgazm » envlusyon melankolisi » toby marks » recep tayyip erdogan in msn i » metin 2 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basgoz etmek » kirik kalplerin oya ablasi » byegm » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » makine muhendisi » unutulan yillar » varsani » besiktas kultur merkezi » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » dijital fotograf makinesi » simon » yapay cim » tomer » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » hellboy 2 the golden army