yapma hayrettin daha kadrolari saymadim 

kapat
  1. turkiye milli takimi'mızın maçın hemen başında hayrettin'in gol yemesi sonrası ilker yasin'in duruma olan isyanını yansıtan söz öbeği.
    #388583 (salca, 01.07.2006 00:43 ~ 09:28)
  2. (bkz: hayrettin demirbas) *
    #388590 (montajelemani, 01.07.2006 00:45)

© 2008 - uludağ sözlük

yapma hayrettin daha kadrolari saymadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma hayrettin daha kadrolari saymadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma hayrettin daha kadrolari saymadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ceza mahkemesi » buyuk orta dogu projesi » a taste of honey » yobaz yazar ara fasilitesi » hayat ne cabuk geciyor » o ruzgar » brothers of the lame » bunu mu demek istediniz » killi olmak » antiochia ad tavrum » hursit tolon » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » ibrahim kas » jim adkins » sozlukten kiz indirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1961 » vur ha vur » salla gitsin baby » tatar yayi » ak 47 » joker da » gunu gecirmek » yuksek mertebeli diferansiyel denklemler » bize musaade » hadi uyuyalim » losing my religion » bi bucuk iskender » bacak agrisi » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » the end of the line