yapma cemil abi 

kapat
  1. iffetin kafasının 56 model chevrolet in camına sıkışmaından sonra ki en son feryadı figanı

+yapma cemil abi
    +cemil abi nolur
    +cemil yapma
    +cemiill hayatııımm
    +eve geçelim istersen
    #424090 (hibrit kibrit, 14.07.2006 08:58)
  2. iffet haykırışı olarak türk sinema tarihinde 90 oncesi doğanların beynine kazılmış repliktir
    #587368 (shennay, 29.08.2006 11:45)
  3. (bkz: benim adım cemil)
    #587376 (barış, 29.08.2006 11:47)
  4. (filmden) iffet:
    -hani çocuğu delikanlı olsun diye adını aslan koyarda çocuk korkağın teki olur ya benim adımda aynı onun gibi
    not:: kelimelerde şaşma olablir ama anlattığı şey budur
    #2343641 (hbugra, 19.09.2007 21:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma cemil abi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma cemil abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma cemil abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma cemil abi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yoresel isinma » beyin gocu » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » schmidt hakkinda » uyumayan insan » aksak tirtil cumhuriyeti » mondstern » alevi » almanyada bulunmus yasli amcalar » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » abhaz » turkiye is kurumu » sansim olsa kiz dogardim » sozluk yazarlarinin web siteleri » ekspertiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » eski sevgililerle simit oynamak » su tozu » saadettin teksoy » mao tun » adaptasyon » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » toni kroos » winston premier » mucize ilac » eksik okul » ilk basta » turkiye nin en zeki kadini » zaman kac yasinda