yapma canim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapma canim yapma arkadasim
  2. yapma canim yapma gulum
  3. yapma canim kardesim
  4. yapma canim arkadasim
  5. canim turkiyemin canim insanlari
  6. yapma denilen seyi yapma istegi
  7. yapma cocugum yapma evladim
  8. canim sikiliyor canim
  9. yapma volkan yapma edu
  10. uzak mesafe hayrettin yapma hayrettin yapma

© 2008 - uludağ sözlük

yapma canim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma canim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma canim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akyaka » fenerium com tr » medariiftihar » nights in rodanthe » utopik kiz » ertugrul saglam » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » fernando alonso » sabri sarioglu » cocuklar duysun lan artik » futbol insanin kendine yakisani giymesidir » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » yabani » iyiler siyah giyer » stalker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imper » genc sabri saci » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » yavuz sultan selim agliyor » bako » i belong to che » rafet el roman » cirilciplak gitar calmak » kagit mendil » son mermiyi kendine sik » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » bok dustugunde kica su carpmasi » yaran entryler » futbol kulubu » sozlukteki erzurumlular