yapma canim kardesim 

kapat
  1. hoşa gidilmeyen bir harekette ısrar eden şahsa kafa atmadan önceki son uyarı. bir nevi (bkz: köprüden önce son çıkış)
    #612160 (yogurtmudedin, 06.09.2006 15:46)
  2. bir faydası olmayan işler için yapılan sevgi dolu uyarı.
    #782563 (pilotmont, 28.10.2006 05:56)
  3. beyinde öfke menşeyli yükselen adrenalin seviyesini azaltmak maksadıyla söylenen ancak neticede pek olumlu sonuç vermeyen uyarı tümcesi. mesela ;

-at o bıçağı elinden remzi şaka olmaz bıçakla oğlum!!!
    + mahmut abiiii tut abi tut bak atıyorum tutacan tamam mı?
    - yapma remzi yapma canim kardesim!!!
    + aha da attım.
    - ahhhggg elim !! ülen şimdi bunu senin dötüne sokmazmıyım ben remzi !!
    #2496218 (sin palabras, 20.10.2007 21:49 ~ 21:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma canim kardesim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma canim kardesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma canim kardesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma canim kardesim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayat arkadasini bulmak » sahibini belli eden basliklar » bicim boyacisi » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » yaran diyaloglar » susarak haykirmak » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » merlin » transfontanel » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » erkence » bafilemeden dusunun » vatan » kreatif yazar » deniz yilmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gelin kaynana diyaloglari » olympiakos fc » totiman » dunyanin en guzel kadini » o ne ola ki » el camino » charmacha » nefes alsin yeter » rab » recep tayyip erdogan » eski sevgililerle simit oynamak » junior reklam yazari » crypto » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » pante rei