yapma bunu 

kapat
  1. gazor'un (bkz: cem arslan) çok güzel söylediği cümle. maçlardan alıntıdır. yapmaaa bunuu yapma bunuuu diye uzatılarak söylenince tadından yenmez.
    #1420242 (yogurtmudedin, 17.03.2007 00:10)
  2. -bana deli deme yapma bunu
    =ama öylesin...
    - olsun sen yine de yapma.
    #1420499 (seytanprenses, 17.03.2007 00:53)
  3. cem arslanın şaşırdığı,garip bulduğu durumlardan sonra verdiği tepki..

bir ilker yasin tepkisi

(bkz: ilker tahsin)
    #1644393 (bilgehan, 15.05.2007 00:39)
  4. fanatik gazetesinin yeni reklamlarının son cümlesi.
    #2482901 (yalnis, 17.10.2007 23:22)

© 2008 - uludağ sözlük

yapma bunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma bunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma bunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » eski sevgili gitti tatar geldi » deli bozgun dolu dizgin » fox tv » yaratan rabbinin adiyla oku » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » ucuzlere verilebilecek isimler » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » sariyla kirmiziyla alnimizin akiyla » strategy » sosyal fobi » acid death » papyon takmak tatara zulumdur » bc prostejov » zuhahahaha denecek entryler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozkiyim dusunceleri » got atmak » kari isterem » cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » musvette e dergi » ats iki » carmageddon 2 carpocalypse now » daracik giyinen turbanli kiz » ayran ile sigara icmek » libido azalmasi » doper » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » subresyon » sucluluk sanrilari » yasak kadin