yapma bunu bana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana bunu yapma
  2. yapma bunu
  3. yapma bunu yapma bunu
  4. yapma bunu omer
  5. ah bobo yapma bunu
  6. sunu yap bunu yapma kitaplari
  7. iste bunu yapma bize
  8. el kol yapma bana
  9. bana stand up yapma
  10. bana tavir yapma

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma bunu bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma bunu bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma bunu bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma bunu bana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlugun isim sehire donmesi » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » tuba06 » erkek olmaktan tiksinilen anlar » elit sovenizmi » yaslilik » gultekin avci » universitede hocalara verilmis ayarlar » tayyib madencilik » dunyanin sekizinci harikasi » roze » ajansspor com » houston rockets » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » kizilsonya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hikmet » zaman kac yasinda » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » hepimiz goril gibi killiyiz » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » turkiye is bankasi » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » flos » futbola siyaseti karistirmak » iskender alin » iman » naro » klug » jainecohen