yapma bu nazi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapma denilen seyi yapma istegi
  2. yapma canim yapma arkadasim
  3. yapma cocugum yapma evladim
  4. yapma canim yapma gulum
  5. nazi
  6. kiz evi nazi evi
  7. nazi amblemi
  8. nazi kartali
  9. var mi nazi gibisi
  10. nazi altinlari

© 2008 - uludağ sözlük

yapma bu nazi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma bu nazi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma bu nazi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogrenciye para bozduran esnaf » cemal sureya » sempatizan » kahraman ve terorist arasindaki celiski » behind of the scenes » seyh sait isyani » mini etekliye donup bakmayan erkek » espanyol » i will wander » finnugor » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk » infinitejustice » ucan spagetti canavari » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » tokatspor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3harf sozluk » emolarla dassak gecmenin dayanilabilir hafifligi » bu vatani kiraz agacina ve kadin memesine satarim » art niyetli insan » cher » sir isaac » uludag sozluk un sevgili klonundan basliklar » enderun sevgiler » sacin kesilince kisalmasi » bir turlu huzur bulamamak » charles amoah » staind » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » hepinizi dollerim » yaratici fenerbahce taraftari