yapma be dayi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapma denilen seyi yapma istegi
  2. yapma canim yapma gulum
  3. yapma canim yapma arkadasim
  4. yapma cocugum yapma evladim
  5. yapma volkan yapma edu
  6. uzak mesafe hayrettin yapma hayrettin yapma
  7. ali dayi
  8. dayi
  9. pala dayi
  10. husmen dayi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma be dayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma be dayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma be dayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma be dayi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevisenturk » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » hans zimmer james newton howard » the way » hunger » ali ayse yi seviyor » ogretmen » fanatik futbol taraftari olmak » alternatif cinsel organ lakaplari » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » the first cut is the deepest » oha artik yani » erno rubik » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » baskaca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guneysu » braille » internet solculugu » anadoluyum ben » ruyalarin kadini » sigircik » var misin yok musun » is arkadasindan hoslanmak » punto » quantum of solace » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » kaka » ozge ozsagman » yesil » baskanlik makami